A vendégházunk sikere nagyban múlt azon, hogy a férjem bizony mindenhez ért. A házat úgy építette ki, hogy téli és nyári nyaralónak is jó, így mind a kettő szezonban ki tudjuk adni az épületet – és amilyen pazar kis helyet faricskált belőle, jönnek is rá folyton az ajánlatok, nem győzzük számolni a bevételt. Így kell befektetni, én azt mondom, ahogy a férjem csinálja, azzal a különös érzékkel, amellyel megáldatott. Nagyon büszke voltam rá, hogy képes ilyesmire, hogy ennyire maradéktalanul véghezvitte azt, amit kitalált, amit szeretett volna.

Be kell valljam, hogy nem nagyon támogattam az elején. Úgy éreztem, felesleges pénz kidobás az, amit csinál – vett egy lepukkadt lakást a Tisza mellett… Ő meg próbált győzködni, hogy meg kell ragadni a lehetőséget, de én csak azt láttam a szemem előtt, hogy még a vezetékes hálózat sincs kiépítve abban a házban. Másnap rögtön elkezdte a felújítás, és nyár végére egészen felszerelte azt a házikót.

Amikor megmutatta nekem a kész műremeket, eltátottam a számat, és ez a kifejezés nem kifejezés arra, amit akkor éreztem. Nagyon menőn nézett ki az egész ház, minden újrafestve, átszerelve, kitisztítva. Azt mondta András, mindezt teljesen egyedül csinálta, vitte véghez, szóval halálosan büszke voltam rá. Megfogtam a kezét, és az arcomra tettem, meleg tekintettel figyeltük egymást egy darabig. Aztán eszembe jutott a vezetékes hálózat hiánya…

Megkérdeztem tőle, azt hogy sikerült megoldania. Ekkor csettintett egyet a nyelvével, és behozott nekem egy gázpalackot. Azt mondta, a gazpalackfutar.com oldaláról rendelte, és mostantól onnan fogja rendelni őket, mert ezek a gázpalackok igazán megérik az árukat, ráadásul rendkívül jó a minőségük, és könnyen kezelhetőek.

Mivel egy tudatlan nő vagyok, és az voltam akkor is, nem értettem, mire jók ezek a gázpalackok, ráadásul azon is felháborodtam, hogy ilyen lóugrásban beszélt.  Aztán látva sértettségem, elmesélte, hogy ezek amúgy jobban melegítenek, szóval fűtésre is jók, de sütögetésre, egy kerti parti alkalmával is felhasználhatók.

Azon a hétvégén teszteltük is ezeket a gázpalackokat. Amikor András üzembe helyezte a készüléket, természetesen fogalmam sem volt, éppen mit csinál, de a végeredmény itt is csodálatos volt. A husik, amelyek megsütéséhez a gázpalackok segítségül szolgáltak, sokkal finomabbak lettek, mint eddig bármelyik sült hús, amelyet megkóstoltam. A férjem bizonygatta, hogy ez nem csak az új grillező miatt van, a gázpalack minősége is hozzájárult a csoda elkészültéhez.

Kedves szomszédaink és barátaink szintén le voltak nyűgözve a finomságtól, és egytől-egyik elkérték a gázpalackos elérhetőségét, mivel úgy vélték, ez a csoda nekik is kijár. Józsi, András egyik legjobb barátja, szabadtéri vattacukros volt, és jól jött neki ez az újfajta gázpalack, hiszen a Tisza partján készítette az édességet, kellett oda neki a hordozható gáz. Szóval a házavató parti is rendkívül jól sikerült, a rendezvény sikere pedig sokban múlt a gázpalackon, azon a csodán.

András minden vendégünknek megmutatja azóta is, hogyan kell használni a készüléket. A gázpalackoknak kijelölt helyük van a lépcső alatt, ott sorakoznak szépen, katonás sorban, egymás után. A vendégek hamar rájönnek, mennyire jó is ez a megoldás, sokak, miután nálunk nyaralnak, átváltanak a vezetékes hálózatról a gázpalackra, mert ez mennyire muris.

A nyaraló jól működik, minden szünet idején járnak hozzánk vendégek, s néha mi is kiutazunk a folyópartra henyélni. Mindezt a gázpalackoknak köszönhetjük, azt hiszem, hogy ilyen igényes vendégházat hozhattunk létre. Azóta a barátainknak, ismerőseinknek is buzgón ajánljuk a gazpalackfutar.com oldalát, ahol minden hasznos infót megtudhatunk ezekről a készülékekről, amelyek kedvező árúak és rendkívüli minőségűek.