Minden évben elmegyünk a barátainkkal egy nyaralásra. Kibérlünk egy vendégházat és ott szoktunk eltölteni egy egész hetet, elzártan. Nagyon szeretjük és várjuk minden évben, mert óriásikat szoktunk ökörködni és nagyon feltöltődünk egész évre belőle, hiszen hiába nem alszunk sokat, a sok élmény lelkileg sokat hozzánk tesz.

Az időzítés mindig ugyan az, minden évben augusztus második hetében megyünk. Ez azért is fontos, mert így minden évben kiszámítható a szabadságok miatt, illetve azért is, mert a csapat összes lány tagjának azon a héten van a születésnapja. Ez persze teljesen véletlen, de így alakult, és így lett belőle hagyomány, mert az első ilyen nyaralást ettől függetlenül hoztuk össze, aztán rájöttünk az időzítés profiságára, és azóta minden évben megtesszük ezt a kis kiruccanást. Minden napra jut majdnem valami ünnepelni való és így meg van a mentségünk is, hogy miért bulizunk olyan sokat.

Minden évben kitalálnak a fiúk valami meglepetést nekünk, és ezzel köszöntenek a születésnapunkon. Tavaly például swarovski ékszereket kaptunk tőlük. Nagyon helyesek voltak, mert elmesélték, hogy hogyan is volt az egész folyamat.

Az egyik srác, Norbi folyamatosan azt hallgatta a barátnőjétől, hogy milyen szépek a swarovski ékszerek. Már annyira sokszor meghallgatta, hogy rákeresett a neten, hogy mik is azok egyáltalán, mert fogalma sem volt róla korábban. Talált egy szuper webshopot, ahonnan lehet ilyen ékszereket rendelni, és mivel azt is látta, hogy az áruk nem valami földtől elrugaszkodott, így felhívta az én páromat, Zolit, hogy mi lenne, ha ilyeneket vennének nekünk ajándékba. Mivel az én kedvesem is jó ötletnek tartotta, így összecsődítették a fiúkat, és egy fél napon keresztül ültek a számítógép előtt és válogatták, hogy melyikünk, melyik ékszernek örülne a legjobban. Nem könnyű ezt pasiknak kitalálni, mert annyi féle ékszer van egyáltalán, és abból is annyi fajta, hogy el is hiszem, hogy nem volt egyszerű dolguk. Állítólag még össze is vitatkoztak, hogy kinek a személyiségéhez mi illik. Ha láttuk volna, vagy halljuk a beszélgetést, biztosan nagyon kinevettük volna a helyzetet, de így is, utólag elmesélve, nagyon vicces az egész.

Végül egészen jól beletaláltak a tutiba, mert mindenki olyat kapott, aminek örült és szívesen fogja viselni. Kíváncsi vagyok, hogy idén mi lesz a meglepi, de abban biztos vagyok száz százalékig, hogy jó lesz. Nagyon kreatívak és nem sajnálják az időt attól, hogy utána nézzenek, és tényleg olyat adjanak nekünk, ami boldoggá tesz minket. Cserébe persze mi is igyekszünk, és megteszünk mindent, hogy megháláljuk a kedvességüket. Így szép az élet, nem igaz?