Tavaly nyáron elmentünk nyaralni a barátaimmal egy hétre. Már nagyon ránk fért a pihenés, a sok munka és az egyetem mellett mindannyian nagyon elfáradtunk. A szállás keresése hosszú folyamat volt, mert nem találtuk meg azt, amit kerestünk. Aztán addig-addig bogarásztunk az interneten, míg nem találtuk meg azt, ami igazából mindannyiunk lelki szemei előtt lebegett. Egy apartmant találtunk, ami tökéletes volt ennyi ember számára egy hétre, így hát azonnal telefonáltunk és le is foglaltuk.

Nagyon meg voltunk elégedve a szállásunkkal már abban a percben, ahogy oda betettük a lábunkat. A képek az interneten teljesen tükrözték a valóságot, és ez egy igazán nagy pozitívum volt, mert sokszor hallottam már én is olyanról, hogy a szállás kinézete teljesen más, mint ami az interneten van.

Saját konyhánk, kertünk és grillezőnk is volt, két hatalmas fürdőszobával. Teljesen el voltunk ájulva, nem gondoltuk volna, hogy élőben is ennyire szép lesz minden. Tisztaság és rend fogadott minket, szinte enni lehetett volna a padlóról. Amikor megérkeztünk, gyorsan kipakoltunk a szekrényekbe, mert tudtuk mindannyian, hogy ha a bőröndökben turkálás lesz, akkor biztos, hogy ott azokban a bőröndökben olyan kupi lesz, hogy egy óra múlva már semmit nem talál meg senki.

A part tényleg maximum tíz percre volt a szállástól, úgyhogy előtte elmentünk enni, és csak utána mentünk lubickolni egyet. Szerencsére végig egész héten nagyon szép napos időnk volt, így igazán jól tudtuk élvezni az ott töltött időnket. Jókat ettünk, sokat kirándultunk, napoztunk és fürödtünk. Mindenkinek jól esett ez a kis kikapcsolódás. Azt hiszem, gyakrabban kellene megejtenünk a pihenéseket.