Hova menjen az ember nyaralni? Manapság elég gyakran felmerül ez a bizonyos kérdés, hogy na hova is menjünk nyaralni? Általában az emberek a tengert választják ilyenkor úti célként, mert hiszen meleg van, jó idő és ezt vízparton lehetséges a legjobban elviselni. Azonban vannak, akik a hegyek közé mennének nyáron is szívesebben. Változó, ahány ember, annyi féle ízlés, ezt a kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni. Keresni kell és kutatni és persze utánanézni a dolgoknak. Nem feltétlenül rögtön az első helyet kiválasztani, ami tetszik. De aztán végül lehet, hogy ott kötsz ki még is, hiába láttál száz másikat. A lényeg az, hogy megtaláld az igazit. Ha meg is feledkeztél volna róla, végül úgy is hozzá sodor a szél.

Ez csak a nyaralásnál van így?

Természetesen nem, hanem az élet számos területén is van, hogy hiába mentél keresztül rengeteg dolgon, az igazi értékek az életedben mindig visszakerülnek hozzád. Igaz ez a szerelemre is. Például nekem volt egy barátnőm, akivel együtt voltunk három évig, aztán valamiért vége lett a dolognak. De évek múltán ismét összejöttünk és jelenleg a világ legboldogabb emberének érzem magam. Ugyani nem elég, hogy ismét összejöttünk. Megkértem a kezét is és most már friss házasok is vagyunk. Ilyen az, amikor az ember megtalálja az igazit, akit neki teremtett a sors, vagy nevezzük ezt bárhogyan.

Milyen volt az esküvő?

Bátran kijelenthetem, hogy az életem egyik legszebb napját éltem át akkor, amikor az oltár előtt igent mondtam a pap, a vendégek és a szerelmem jelenlétében és, amikor ő is kimondta, akkor úgy éreztem, hogy a fellegekben járok. Nem csinálnék semmit sem másként. De legszívesebben minden nap újra és újra átélném azt a csodálatos eseményt. El tudnám viselni, valóban, hiszen ez a nap kettőnkért volt és mindig is megmarad nekünk, hozzon bármit a jövő, ez nem lesz másként. Van, amit az idő sem tud megváltoztatni. Ráadásul át is tudom élni akkor,  amikor csak akarom, amiért különösen szerencsésnek érzem magam.

Hogyan tudom átélni mindig minden körülmények között az esküvőm napját?

Ez nagyon egyszerű, nem is gondolná talán az ember. De szerencsére vagyunk olyan szerencsések, hogy okos emberek feltalálták a kamerát, a tévét és minden szükséges dolgot ahhoz, amivel az eseményeket és az élet nagy jelentőséggel bíró eseményeit meg lehet könnyedén örökíteni és természetesen vissza is lehet nézni. A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Elégedettek vagyunk – e az esküvői videós teljesítményével?

Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is., hogy szerencsésnek tartom magamat miatta. Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit. Szóval csak pozitív dolgokat tudok felhozni e mellett. Az ember talán nem is tudja mindig minden pillanatát kiélvezni a jó dolgoknak és néha segít, ha egy fénykép, vagy egy kis videó felidézi, hogy mi is történt valójában és, hogy ennél jobb nem is lehetett volna. Fontos, hogy a pillanatnak éljünk és ne szalasszuk el a lehetőségeket, mert nem véletlenül sodor a szél embereket az életünkbe és kreál majd később történeteket velük. Minden okkal történik és mindennek úgy kell történnie, ahogy történik. Hiszek abban, hogy minden a legnagyobb rendben van és életem legjobb döntését hoztam meg az oltár előtt aznap a templomba.

Nehéz fontos döntéseket meghozni az életben?

Szerintem, ha az ember elég elszánt és tudja azt is, hogy mit akar, és pláne, ha még szerelmes is, akkor nem, egyáltalán nem nehéz. De ha bizonytalanság lép fel valami kapcsán, például, hogy hová menjen nyaralni, na, akkor ott már felléphetnek döntési nehézségek is. Például, hogy milyen legyen a szállás. Egy vendégházba menjen, egy kis kuckóba vagy inkább egy luxus szálloda jobban kielégítené az igényeit? át kell gondolni tényleg, de néha van, hogy sajnos inkább a pénztárcánk dönt helyettünk, s nem az, ami igazán számít nekünk. De van valami, amit nem lehet pénzen megvásárolni. Az emberek szeretetét, mert az a világ minden kincsénél többet ér.