Karcsival egy kicsit kikapcsolódtunk a születésnapja alkalmából. Én szerveztem le titokban az egészet egy kis vendégházban és még király ajándékot is sikerült beszereznem. Sokat gondolkodtam azon, mi lenne a tökéletes meglepetés neki, végül egy bőrtáska mellett döntöttem, amit a Bagbox oldalán sikerült levadásznom. Az oldalról egy nagyon jó barátnőm, Réka mesélt nekem először, aki szintén a férjének vásárolt onnan táskát, de később saját magát is megajándékozta eggyel. Olyan jó dolgokat mondott az oldalról, hogy szinte késztetést éreztem, hogy én is kipróbáljam és mivel Karcsi munkába járós táskája amúgy is kezdte megadni magát, egy remek lehetőség volt a webáruház kipróbálása és egy minőségi táska beszerzése egyben.

férfi oldaltáska

Pontosan ismertem Karcsi ízlését, így a Bagbox szűrőinek segítségével ki tudtam választani azokat a táskákat, amik a legrelevánsabbak lehetnek a számára. Mindenképp bőr férfi oldaltáska volt az elképzelésem, amiből a weboldalon jobbnál jobb darabokat találtam. Az is szempont volt, hogy a táskának minél több zsebe legyen, hogy a férjem könnyen bele tudja pakolni a munkahelyi holmijait, mobilját, iratait. Több ilyet is láttam, szóval nehéz volt a döntés. A képek és a vásárlói vélemények azonban sokban segítették a választásomat, mivel részletesen megismertem azoknak köszönhetően a megvásárolandó terméket. Mikor megláttam, hogy még a szállítási költséget is elengedik, mivel 10 000 Ft felett vásárolok, nagyon megörültem. A bankkártyás fizetés és a GLS gyors kiszállítása is arra engedett következtetni, hogy egy igazán remek webáruházat sikerült megismernem a Bagbox személyében.

Karcsi a vendégházban kapta meg a táskát, aminek nagyon örült, én pedig eldöntöttem, hamarosan magamnak is vásárolok majd onnan.