A barátaimmal nagy túrázók vagyunk, kis túlzással élve bebarangoltuk már az egész országot Záhonytól Sopronig. Néha, ha úgy hozza kedvünk, Erdélybe is átruccanunk egy kis kirándulásra a Havasokba, vagy új tájakat megismerni, régieket meglátogatni. Egy ilyen Erdély-túra alkalmával történt meg velünk, hogy egyik este Torockón szálltunk meg, és másnap egy kis hegymászás után indultunk tovább Kolozsvárra. Egy nagyon takaros kis vendégházban szálltunk meg, nem messze a faluközponttól. Azonban nem csak mi voltunk a fogadó vendégei aznap, ugyanis egy szintén nyaraláson lévő család is ott lakott ideiglenesen.

Este aztán vacsora közben az étkezőben úgy alakultak a dolgok, hogy a két társaság szóba elegyedett. Kiderült, hogy a szülők nagyjából velünk egykorúak, ráadásul ők is Szolnokról érkeztek, akárcsak mi. Kicsi a világ! De most komolyan, mekkora a valószínűsége, hogy a kiindulási ponttól majd’ 400 kilométerre két társaság pont egy helyen száll meg? Szóval kellemesen elcsevegtünk, elitalozgattunk amíg a gyerekeik játszottak. Nagyon sok témát érintettünk, mindenki mesélt arról, hogy mivel foglalkozik, mi érdekli, meg ilyesmi. Mikor rám került a sor és megemlítettem, hogy már nagyon szeretném otthagyni az albérletet és saját lakásba költözni, rögtön felragyogott az arcuk és azt állították, talán tudnak segíteni. Elmesélték, hogy hogy ők is nemrég költöztek új lakásba, és egy bizonyos oldal nagy segítségükre volt a keresésben. Kicsit kétkedő voltam ezzel kapcsolatban, ugyanis az eddigi hirdetőoldalak nem sok eredményt hoztak a számomra, de biztosítottak afelől, hogy a nextapro.hu más, mint a többi. Itt nagyon komolyan veszik a hirdetések szűrését, hogy csakis a valóban fontos tartalom kerüljön ki az érdeklődők számára, ráadásul az ingatlanhirdetéseknél még arra is van külön opció, hogy előre jelezzük a hirdetőnek: alkudni szeretnénk az árból. a hallottak egyre inkább afelé billentették a kételyemet, hogy érdemes adnom egy esélyt neki.

eladó lakás szolnok

Miután hazatértem a túráról nem sokat hezitáltam, már aznap este belevetettem magam a keresgélésbe. Nem bonyolítottam túl a kulcsszavakat, “eladó lakás szolnok” – ennyit elég volt beírnom és már záporoztak is a jobbnál jobb hirdetések. Ki is válogattam magamnak a legígéretesebbeket. Azért néhány ember véleményét kikértem a kiválasztott hirdetésekről, családtagokét, barátokét, és pár nap gondolkodás után el is kezdtem felkeresni a kiszemelt ingatlanok hirdetőit. Hálát adok az égnek, hogy a nextapro.hu teljesen ingyenes, nem sok kedvem lett volna regisztrálgatni meg tagdíjakat, százalékokat fizetgetni az információért cserébe, hiszen lakásprojekt előtt minden fillér számít. Meg úgy egyébként is. Szóval így történt, hogy az egyik megtekintett lakásba annyira beleszerettem, hogy végső döntésre jutottam. Szerencsére a tulajdonos rendes volt, hajlandó volt belemenni egy kis alkuba is az árat illetően, így maradt pénzem venni egy új ágyat meg egy hűtőszekrényt.

Szóval bárki kerül is ilyen helyzetbe, mint én, hogy eladó ingatlant keres Szolnokon, annak csak ajánlani tudom a nextapro.hu-t, hiszen nekem is rengeteget segített.