Nem is olyan régen elmentünk a férjemmel, hogy megünnepeljük a vállalkozásának sikerességét. Kitaláltuk, hogy eltöltünk egy hétvégét a vendégházban, ahova nagyon szeretünk járni, hiszen itt kérte meg a kezemet, és emiatt nagyon emlékezetes hely mind a kettőnknek.

Azóta is ide járunk, mikor fontos dolog történik az életünkben, és ez, amit most alkotott nagyon nagy mérföldkő, úgy hiszem.

Már rég óta tervezte, hogy beindítja a saját vegyi áru nagykereskedését. Meg volt hozzá minden kapcsolat, ötlet, hely lehetőség, csak a bátorság hiányzott, de egy napon azzal jött haza, hogy felmondott a munkahelyén és most megvalósítja az álmát, és megnyitja a nagykert.

Nagyon boldoggá tett a döntése, hiszen azon a munkahelyen csak sínylődött. nem volt rossz hely, és egész szépen is keresett, de nem erre vágyott, és ez kiült a hangulatra is. Egyre többet volt búskomor, nem volt kedve már semmihez, de mióta megvalósította az üzletet, olyan, mint akit kicseréltek.

Kell némi türelem persze tőlem, hiszen másról nem is nagyon tud beszélni mostanság, csak erről, de én szeretettel hallgatom, hiszen tudom, a szíve csücske ez a vállalkozás, és nagyon fontos neki, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Ebben a nagy boldogságban döntöttünk úgy, hogy habár minden perce fontos bent a cégnél, mégis elmegyünk kikapcsolódni egyik hétvégén, kicsit kifújjuk a felgyülemlett gőzt. Persze nem tudtuk otthon hagyni a céget sem, vacsora közben is arról beszélgettünk, hogyan lehetne fejleszteni, terjeszkedni még jobban.

Már többször szóba került köztünk a webáruház készítés ötlete, de mivel mi nem értünk hozzá, ismerősünk pedig nincsen, aki ezzel foglalkozna, így nem mertünk még belevágni.

Miközben ezt tárgyaltuk, oda jött hozzánk az egyik pincér, hogy felvegye a rendelésünket, de észre sem vettük, annyira belemerültünk a témába. Nagyon udvarias volt, megvárta, míg kicsit elcsendesedünk, csak akkor szólalt mag. Leadtuk a rendelést, majd sarkon fordult, de hirtelen megtorpant, és visszajött hozzánk. Elnézést kért, és biztosított afelől, hogy eszében sem volt hallgatózni, de akaratlanul is megütötte a fülét, hogy webáruház készítésen törjük a fejünket, és hogy azt hiszi, tudna benne segíteni.

Mind a kettőnknek felcsillant a szeme. Kiderült, hogy egy barátja autóalkatrészeket árul, és neki segített webáruház készítésben egy cég, és elképesztően elégedett volt vele. Azóta nagyon fellendült a vállalkozása, és annyira hálás ezért, hogy mindenkinek ajánlgatja őket azóta. Emlékezett a pincér, hogy még egy névjegykártyája is van valahol, azt ígérte előkeresi, és odaadja, majd eltűnd, de később visszajött és így is tett.

Nagy borravalót kapott tőlünk, és fülig érő mosollyal távoztunk az étteremből. Hihetetlen, hogy amikor az ember a legkevésbé számít rá, akkor is jön segítség, csak figyelni kell. És lehet, hogy ez a kis hirtelen nyaralás hozza meg azt az áttörést, amire a férjem és én már évek óta várunk. Nagy várakozásokkal nézünk előre lelkesen, és az biztos, hogy minél hamarabb felvesszük a kapcsolatot a pincér ajánlotta webáruház készítő céggel.